БЕЗКОШТОВНИЙ ОГЛЯД ОБ’ЄКТА
Одна із не приємних ситуацій – може бути виявлення шкідників вдома, таких, як мурахи, таргани, миші, щури чи блохи. Шкідники не тільки загрожують здоров’ю, але й можуть завдати структурної шкоди вашому майну, що часто в кінцевому підсумку коштує власникам будинків колосальної суми за ремонт.
Професійні служби боротьби зі шкідниками можуть значно зменшити кількість часу та грошей, які можуть витратити власники будинків, якщо спробувати власноруч боротись зі шкідниками. Саме тому «СТОП! Кукарача» пропонує своїм клієнтам безкоштовну первинну перевірку об’єкта.
Як можна замовити безкоштовний огляд?
Після заповнення онлайн-форми або телефонного дзвінка, спеціаліст приїде до вас додому та огляне об'єкт на наявність шкідників. Наш спеціаліст перевірить об'єкт на наявність точок проникнення шкідників, джерел проживання. Оглянувши структуру вашого будинку, спеціаліст зможе визначити, де джерело проблеми.
Після чого фахівець надасть вам рішення та варіанти обслуговування на основі висновків та того, що найбільш підходить для вашого будинку.
Надаючи рішення та варіанти обслуговування для вашого будинку, ми практикуємо комплексний підхід до боротьби зі шкідниками, який є ефективним та безпечним до боротьби зі шкідниками. Він використовує різноманітні методи для видалення та запобігання зараженню шкідниками в майбутньому.